štvrtok 21. júna 2012

Together again !

Ahojte,
včera som sa konečne stretla s jednou z mojích najlepších kamarátiek - s Radkou.
Študuje v Prahe, takže sa teraz vidíme menej, a keď už tak to chceme poriadne využiť . Každá chvíľka , ktorú sa nám podarí stráviť spoločne je vzácna, o to vzácnejšie sú aj spomienky. Tie sme si chceli zachovať aj v podobe fotiek. Aby som si mohla rozšíriť zbierku v mojom albume.
Tak, a teraz ja a moja krásna kamarátka Radka v plnej paráde!  :)

Hello,
 Yesterday I finally met one of my best friends - with Radka. She studies in Prague, so we see less, and when we have a chance to be together we always try to enjoy it till the max . Every moment that we can spend together is precious, so precious are the memories. They have wanted to preserve in the form of photos. So I was able to expand the collection in my album.
So, now me and my beautiful friend Radka , enjoy it ! :)
















Song for Radka :-*

My sa už pomaly teším na zajtrajšiu babskú párty v meste!
Ako prežijete piatok vy?

We are looking forward to girls party tomorrow , night will be the best with my girls !
What are your plans for tomorrow ?
With love,
Adriana :-*


nedeľa 17. júna 2012

Sunday evening !

Ahojte, 
konečne po celom víkende strávenom v robote medzi štyrmi stenami som sa aj ja dostala na vzduch, na prechádzku , ktorú som využila aj na odfotenie outfitu :)
Keď je krásne počasie hneď mám lepšiu náladu ! Cítim sa sviežejšia, silnejšia a veselšia - skrátka nabitá energiou - pozitívnou ! Už len odpočítavam dni v očakávaní, kedy konečne vzlietnem do oblakov a poveziem sa na dovolenku za morom , slnkom a zábavou s partiou...
Zatiaľ aspoň vychutnávam slnečné lúče doma, zajtra - hor sa chytať bronz ! 
Ako ste strávili víkend vy? 
Prežili ste niečo zaujímavé, špeciálne, nevšedné? 

Hi,
Finally, after the weekend  which I spent in the work, between four walls, I got myself on air, to walk, when I have taken some photo of my outfit :)
When the weather is beautiful I have a better mood! I feel fresher, stronger and happier - just charged energy - positivly! Just counting down the days in expectations, when  the sky finally takes off and I´ll leave my homeland for visiting sea, sun and have a fun with people I love ...
While at least I enjoy the sunshine at home tomorrow -let´s go to catch the sun - tan!
How did you spend the weekend?
Did you do something interesting, special, unusual?















Prajem krásny týždeň !
Have a beautiful week !
Adriana :-*

piatok 15. júna 2012

I love her !

Ahojte,
dnes to bude príspevok , v ktorok chcem vyzdvihnúť jednu pre mňa NAJ známu osobnosť - ženu, a tou je - Kristen Stewart.
Musím sa priznať, že obdivujem skôr ženy s tmavou pleťou (tipu: Rihanna, Beyoncé), no Kristen je síce snehulienka ale naozaj krásna. A prirodzene krásna, čo sa cení !

Hi,
Today, It is post about one of the best famous face for me - woman named Kristen Stewart.
I have to admit -  I admire more woman, who have dark skin (for example Rihanna or Beyoncé), but Kristen is really beautiful white-skined person. Her beauty is natural , which is appriciated!








 Twilight
Keď nastal prvotný boom okolo Twilightu , nemohla som sa na to dívať a mala som voči tomu filmu nesmierne predsudky. Zatiaľ, čo moje spolužiačky z toho šaleli, ja som len prevracala očami. Upíry? Pre boha veď to musí byť báchorka pre malé deti.
Situácia sa výrazne zmenila keď som videla prvý diel a ešte viac keď som to začala čítať. Dnes ma tento film ( presnejšie sága) nesmierne facsinuje. Krása upírov z Twilightu mi vyráža dych. Biela pokožka, jantárové oči, prenikavý pohľad..
Skrátka sa už neviem dočkať upírky Belly !

When I first heard about Twilight, I was absolutely disgusted. I had very big prejudices. Vampires? Omg, It sounds like some fairytale for small kids!
Today it is different. The situation changed dramatically when I saw the first episode and even more when I began to read. . Today, I am really fascinated about vampires. Their beauty is breath-taking!White skin, amber eyes..
In short, I am already looking forward to the vampire Bella!





Na upíra som sa zahrala aj ja.
Čo myslíte, aká by som bola upírka?

I wanna be vampire.
What do you think, am I good vampire?



Prajem krásny víkend,
užívajte pekné počasie !

Have a nice weekend,
enjoy beautiful weather!
Adriana :-*

streda 13. júna 2012

Rainy day !


Ahojte,
takže dnešný poobedný dážď mi zmaril plány s outdoor outfitom, ale podarilo sa mi spraviť (alebo mojej sestre) aspoň pár fotiek.
A večer možno navštívim McDonald , a čo vy?
Aké máte plány?










Môj večný a najlepší fotograf - my sister :-* (BLOG nájdete TU)

Because it´s raining today It makes me angry .
 I promised I make outfit today and rain is not so good !
I (my sister) have made some foto for you :)
In the evening I am going to the McDonalds - yummy :)
How are your plans for today?

PS: I have to say THANK YOU for all of yours nice comments and every new follower.
 I really appriciate it :)
Adriana :-*

utorok 12. júna 2012

My free time ..

Ahojte,
takže učiť sa už nemusím a to znamená, že mám viac času pre seba . Môžem čítať knihy, hľadať inšpiráciu na vaších bloggoch či v časopisoch a v neposledom rade skúšať nové kúzla v kuchyni :)
Samozrejme aj vyvárať príspevky pre Vás. Dnes to bude len taká oddychovka a pár fotiek toho, čomu sa v posledných dňoch venujem a zajtra sa môžete tešiť na nejaký ten outdor outfit !

Knižka - Veľké baby neplačú.
Knižka, ktorá sa dá pečítať na jeden šup. Je to skutočný príbeh dievčaťa zo Slovenska, ktoré si šlo za svojím cieľom do Anglicka. Stalo sa modelkou, bolo žiadané, našlo si lásku svojho života no nešťastnou náhodou sa ocitlo vo Francúzskom väzení, nevinne ... Zvyšok si prečítajte sami je naozaj dokonalá, ako som ju vzala do rúk už som ju nepustila až kým som sa neocitla na poslednej strane.










Zelený čaj - mäta a melón
Tento čajík skrátka musíte ochutnať ! Od kedy som ho prvý krát ochutnala už bez neho nemôžem byť ani deň :)



Film Intouchables
Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovateľa vyberie Drissa, živelného mladíka z predmestia, ktorého práve prepustili z väzenia. Inak povedané, nájde si azda najmenej vhodnú osobu na takúto prácu. Podarí sa im prepojiť nemožné: Vivaldiho s populárnou hudbou, serióznosť a žoviálne vtipy, luxusné obleky a teplákové súpravy. Bláznivé, zábavné, silné, neočakávané a napokon "nedotknuteľné", presne takým sa stane ich priateľstvo. Komédia s dramatickou zápletkou o tom, že ani človek nehybný od krku po palce na nohách, odrazu odkázaný na pomoc druhých, nemusí stratiť zmysel života


Mňa tento film naozaj chytil za srdce aj keď bol francúzsky, čo mi spočiatku nebolo až tak pochuti . Určite si ho nenechajte ujsť, aktuálne v kinách.

Tak to je pre dnes všetko,
zajtra sa tešte na outfit !
It´s all today,
look forward to outfit - tomorrow !
Have a nice evening,
Adriana :-*