pondelok 24. decembra 2012

Happy Christmas!

Prajem Vám všetkým len tie najkrajšie Vianoce, prežité s tými najbližšími. 
Veľa šťastia, zdravia, lásky a aby sa Vám splnili všetky tajné túžby a priania. Materiálne sa nám väčšinou splnia lebo každý sa snaží byť štedrý. Preto Vám želám aby nám ten hore splnil tie želania, ktoré sa nedajú kúpiť žiadnymi peniazmi. Aby sme boli šťastní a mali ten povestný "pokoj v duši". Veď tento čarovný a magický deň je na to ako stvorený!
Tak ho prežite čo najkrajšie:) 

I wish you all only the best Christmas survive with those closest.
A lot of happiness, health, love, and that you fulfil all the secret desires and wishes. The material things we usually meet because everyone is trying to be generous. Therefore, I wish that you meet up those desires that no money can not buy. To be happy and have the famous "peace of mind". Indeed, this charming and magical day is absolutely made for it!


Veľa lásky!
Lot´s of love!
Adriana 

nedeľa 23. decembra 2012

I can feel this atmosphere!

Krásny predvianočný deň!
Vonku sneží, v rádiu hrajú vianočné pesničky, doma rozvoniavajú medovníčky a v obývačke stojí zlato-červený stromček. Presne na toto som čakala, a toto tak veľmi zbožňujem! Aj keď na mňa vianočná nálada prišla pomerne neskoro, ale predsa len prišla a mne neostáva nič iné, ako si ju vychutnať. Teším sa na chvíle strávené s rodinou a ďakujem , že mám takú možnosť. Zároveň spomínam aj na tých, s ktorými by som veľmi chcela tráviť tieto chvíle a veľmi mi chýbajú. Ale viem, že sa na nás zhora usmievajú a sú stále s nami. 

Giveaway sa mi nepodarilo z časových dôvodov uskutočniť ešte pred Vianocami, no myslím, že oneskorený povianočný darček tak isto nie je na škodu. A poteší! Niečo už mám prichystané a niečo ešte plánujem, tak Vám dúfam ulahodím :)
Tu je mix fotiek, ktoré vznikli v priebehu mesiaca, a počas sviatkov pripravujem fotenie (dúfam, že nie jedno) aj vonku, na ktoré sa už teraz veľmi teším! Konečne.

Beautiful day before Christmas!
It is snowing outside, I am listening Christmas songs, feel the smell of gingerbreads. In living room I can see gold and red Christmas tree. Exactly it is what I was waiting for,  I am so happy and I love it so much! 
While the holiday mood for me came relatively late, but still came up and I have to enjoy it.
At the same time remember  for those with whom I would most like to spend this special time and I miss them greatly. But I know that is smiling on us from heaven and are still with us.


During my free days I would like to make some photo outside, some winter edition. I am so excited and I am look forward!











Ako trávite tieto chvíle vy?
Ste doma s rodinou, alebo sa Vám to nepodarilo?
Je niečo čo by ste chceli zmeniť, aby sa tým naplnilo vaše šťastie? 
Posielam snehové božteky pre všetkých :-*

What about you?
Are you at home with family or you can´t be from some reason?
Do you want to change someting what will make you happy?
I send snowing kisses for everyone :-*

Lots of Christmas love, 
Adriana 

nedeľa 2. decembra 2012

December

Ahojte dievčatá!
Napriek neustálej zamestnanosti som si v toto pochmúrne nedeľné dopoludnie našla čas a rozhodla sa, že vám sem pridám pár fotiek, ktoré vznikli zhruba pred týždňom. Pevne verím, že o dva týždne, keď už starosti so školou na chvíľu pominú a budem si môcť plnými dúškami užívať voľno a atmosféru ( dúfam krásne zasnežených bielych) Vianoc, sa tu príspevky začnú objavovať v malých časových intervaloch, každý druhý deň. 
Napriek mojej neaktivite tu stále nachádzam milé komentáre, za ktoré sa Vám chcem poďakovať. Veľmi mi dodávajú energiu a dokážu nesmierne potešiť v ťažkých chvíľach.
Preto sa čoskoro môžete tešiť aj na nejakú odmenu! 
Chystám pre Vás totiž predvianočnú súťaž o pár cien :)









Ako trávite najkratšie dni v roku?
Už sa poctivo pripravujete na Vianoce, alebo si to všetko nechávate na poslednú chvíľu ako ja?

Prajem Vám krásny nedeľný deň a pripájam pesničku :)
Adriana