nedeľa 31. marca 2013

Outfit of the day!

Zdravím všetky kočky!
Dnes zas po celkom dosť dlhej odmlke Vás poteším krátkym postom. Prajem Vám krásne veľkonočné sviatky, aj keď počasie pripomína skôr tie vianočné. Ja ich trávim v kruhu svojich najbližších kde sa cítim vždy dobre a osviežim si spomienky na svoje krásne a bezstarostné detstvo. Veľa ľudí okolo mňa je v poslednej dobe otrávených, či už kvôli (fakt deprimujúcemu)  počasiu alebo nekonečným problémom. Každý má tie svoje, menšie či väčšie ktoré ho ťažia, otázkou už je len to ako sa s nimi človek dokáže vysporiadať. Každý problém je problém a je jedno akú váhu má. Aj tak človeka dokáže pekne škrieť. Ale všetko je v hlave a preto sa netreba stále vracať do minulosti a ľutovať to čo bolo a čo sa nedá vrátiť späť. Lebo všetko sa deje z nejakého dôvodu. Každý máme predpísaný svoj osud a nejaká vyššia sila tam hore má s nami plány. Aké, to uvidíme neskôr. "Medzi životom, aký je a životom, aký by mal byť, je tak veľký rozdiel, že ten, kto nedáva pozor čo sa deje a rieši iba to, čo sa stať malo (pozn. redakcie: alebo stať nemalo), robí omnoho viac pre svoju skazu ako pre svoje prežitie." vedel to už aj Nicollo Machiavelli a ja s ním musím súhlasiť. Včerajšok je minulosť a tá sa meniť nedá. Mali by sme sa naučiť žiť tu a teraz a nemyslieť príliš veľa nad tým čo sme mali, alebo nad tým čo by sme mať chceli. Aj keď plány treba mať. Mali by sme si vážiť to čo máme, lebo pre niekoho ani len to nie je samozrejmosť. Aj keď človek je tvor malicherný a niekomu je stále málo. Dosť mojej nedeľnej chvíľky poézie, ale mala som potrebu sa s Vami podeliť o to, čo dennodenne vnímam. Užívam si to, čo je! Užívajte si aj vy :)
                                                              

A teraz pár fotiek outfitu, ktorý som si odbehla odfotiť na moje obľúbené miesto, neďaleko od domu. Jednoduchý outfit, len tak do mesta, alebo na kávu s kamarátkami. Čierno-biela kombinácia, ktorá nikdy nevyjde z módy a v ktorej sa cítim pohodlne. V najbližšej dobe chystám nejaké fotenia vonku (samozrejme čakám už len na to, kedy sa počasie umúdri).Nech sa páči fotky :)










Ako trávite tieto dni? 
Máte radi Veľkú Noc?
Teším sa na Vaše reakcie!

Adriana

utorok 12. marca 2013

Lovely day ♥

Ahojte!

Dnes som si urobila deň kedy som sa vykašlala na všetky plány a na všetky povinnosti. Lebo aj oddychovať treba! Žijeme naozaj v uponáhľanej dobe. Nikdy som si to natoľko neuvedomovala, pokiaľ som sa nepristihla ako počas dňa len behám z miesta na miesto, s lyžičkou v ruke čmáram úlohu a nervózne sledujem hodinky. A nakoniec aj tak vždy bežím na autobus. Stále sa niekam náhlime a pri tom si ani nestíhame vychutnávať momenty, ktoré nám život prináša. Momenty,ktoré sú mnohokrát jedinečné...
Ráno som mala jednu prednášku, po ktorej som si musela ísť kúpiť topánočky (veď viete aká silná je láska na prvý pohľad a ten pocit, keď sa vraciate do obchodu až kým si to nakoniec aj tak nekúpite). Okrem topánok som samozrejme nakúpila aj niečo dobré (a zdravé!) pod zub. Popoludnie som strávila so sestričkou a jej kamarátkou Laurou (ktorá sa tu už nedávno objavila) a urobili sme pár fotiek. Ďalej som volala s kamarátkou na Skype a nevedeli sme sa zastaviť, stále bolo o čom až zrazu uups - ubehli 3 hodiny (veď viete, keď máte deficit človeka, s ktorým si viete zanadávať a zavtipkovať aj keby na chleba nebolo aj 3 hodiny sú nič). No aj keď som dnes nerobila nič, stihla som toho celkom dosť! A tento deň zavŕšim domácim Wellnessom a nejakým dobrým filmom. Ako to len zbožňujem! ♥




Hello!

Today I had a free day. No plans, no work - sweet nothing! We live in busy times and I have never thought of it before. Now I realized it because during my day I am running from place to place, I am doing my homework with spoon in my hand while I am nervously looking on my watch.  And finally, as always I run for the bus. We are still in a hurry and we don´t enjoy the moments that life brings us. The moments that are often unique.
In the morning I had one lecture, after which I had to go buy booties (you know how strong love at the first sight is and you also know the feeling when you return to the store several times until you don´t buy it). In addition to shoes, I bought something good (and healthy!) to eat. An afternoon I spent with my sister and her friend Laura (who have already been mentioned in my older posts) and we made some shots. Next, I called the friend on Skype and we could not stop talking , suddenly It had been three hours! (you know, when you have a deficit of someone with whom you are joking, laughing, scolding - everything!!! 3 hours are nothing ). But even if I did not do anything, I managed it quite a lot! Now, I am going to finish my day with bath and some good film! How much I love it ! ♥





Moja sestrička ma zapojila do súťaže Schwarzkopf LOOKS 2013, preto budem rada ak by ste si našli chvíľu času a zahlasovali za mňa. Na hlasovanie, je potreba sa prihlásiť, ale tí ktorí zahlasujú sú automaticky zaradení do losovania o (pre nás ženy a dievčatá) zaujímavé ceny. ( 10x ročné predplatné časopisu EVA, 10x žehlička na vlasy Rowenta for Elite Model Look, 50x balíček kozmetických produktov značky GOSH, 100x kozmetický balíček Schwarzkopf) Budem vďačná za každý hlas!  HLASOVAŤ môžete TU

Nakoniec ešte prajem veľa šťastia všetkým maturantom a aj tým mladším, ktorí idú "monitoringovať" !:) 

Prajem Vám krásny zvyšok večera a čo najúspešnejší utorok!
Have a nice rest of the evening and the most successful Tuesday!
XXX

Adriana 

sobota 9. marca 2013

We want spring!

Krásny sobotný večer!
Dnes sa mi po dlhšom čase konečne podarilo zorganizovať fotenie vonku, čomu sa naozaj veľmi teším. (Viete,zladiť čas fotografky a modela je obtiažnejšie než sa zdá, aj keď so mnou zdieľa spoločnú izbu. A tak isto sa dohodnúť s počasím na nejakom rozumnom kompromise v marci, takmer nemožné.) Fotila som sa spolu s mojou kolegynkou z fitka Simou. Sima je prirodzene 
pekná,fotogenická a pózičky pri fotení jej išli ako po masle! Určite mi dáte za pravdu :)

Beautiful Saturday evening for everyone!
Today after a long time, I finally managed to organise a photo shoot outside. I am so happy about that! (You know, find a free time of photographer and model at the same time is more difficult than it seems, even when she shares with me a common room. Of course, agreement with the weather on some reasonable compromise in March - almost impossible.) 
Today, my girlfriend Sima and at the same time my collegue from fitness was the model as well! Sima is naturally beautiful, photogenic and her poses during photo shoot went like clockwork. I am sure you will agree with me! :)















Tak čo, ako sa Vám páčia naše "jarné" fotky? 
Prajem krásne strávený zvyšok víkendu!

So do you like our "spring" photos? 
Have a nice rest of the weekend!
Kisses,

Adriana

piatok 8. marca 2013

MUA makeup academy

Ahojte kočky, 
po dlhom čase sa Vám hlásim malým postom. Za poslednú dobu, čo som sa Vám neozývala sa toho stalo naozaj veľa. A pravdu povediac som ani nemala chuť na to, aby som sem niečo pridávala. Ale tento blog nevznikol za zámerom toho, aby som sa opúšťala alebo niečo podobné. Všetko zlé je na niečo dobré. Učíme sa na vlastných chybách. Robí nás to silnejšími, múdrejšími a posúva nás to vpred. Ale to pozná asi každá z nás. 

Prejdime k veci. V poslednom čase sa mi veľmi zapáčilo objednávať si veci cez e-shopy. Pár dní dozadu ku mne dorazil balíček s dekoratívnou kozmetikou od MUA- makeup academy. Moja kamarátka Deniska mi poslala link a ja ako vždy, som nemohla odolať. Túto značku som doposiaľ nepoznala a na e-shope zatiaľ neponúkajú veľmi široký sortiment. Zaujala ma však cena a po tom, čo som si poobzerala a vyskúšala paletku a dva rúže som bola naozaj milo prekvapená. Určite som neskončila a ešte sa k tejto značke vrátim. 
Ako som už spomínala objednala som si dva rúže. Jeden je sýto červený a jeden cukríkovo- ružový. Oba majú perfektný pigment, nie sú umelé a po prvom raze ako som si ich natrela mi pripomenuli staré mamine, naozaj kvalitné rúže. Pred nanesením rúžov odporúčam klasickú podkladovú bázu - kúsok makeupu a jemne prepudrovať. Nanesiete rúž, servítkou odtlačíte zvyšky a môžete vyraziť! 




Ďalším produktom, ktorý som vyskúšala je paletka očných tieňov. Kedže sama tiene veľmi nenosím a ak tak, nosím len hnedé, táto paletka mi prišla presne vhod. Skladá sa z ôsmych tieňov, ladené od krémovej cez rôzne varianty hnedej až po takmer čiernu. Niktoré tiene sú s trblietavými časticami a niektoré zas matné čo mi prišlo tiež ako výhoda. Navyše je k nim pribalený aj dlhší aplikátor, ktorý je praktickejší ako klasické. Výdrž je tiež veľmi dobrá a časom Vám sem určite zavesím aj nejaké do hneda ladené líčenie. 




Máte nejaké skúsenosti s touto značkou? 
Odkiaľ a čo si najradšej objednávate?

Adriana :-*