streda 26. júna 2013

Movie time!

Krásne popoludnie všetkým!
Už je to vyše roka, čo píšem tento blog. Je to dosť dlhá doba, no napriek tomu nie je preplnený každodennými postmi. U mňa to funguje tak, že musím mať náladu na to, aby som sem niečo pridala. Niekedy to nejde. Niekedy sa udejú veci, ktoré proste nepustia. A niekedy nie je čas, veď to poznáte. A ja nemám rada, keď sa veci robia na rýchlo a nie sú dokonalé, také, aké si predstavujem. Naopak, keď niečo vynde podľa predstáv, som naplnená šťastím. 

Prvý krát som sa odhodlala, že Vám sem pridám video. Nech si ma viete predstaviť. Je naozaj krátke, nemôžem Vás predsa hneď na úvod vystrašiť. Ha ha. Natáčanie bolo naozaj vtipné, dosť sme sa so sestrou nasmiali. Na mojich rečových odchýlkach, smiechu, či strašne podivnom hlase, ktorá na videu mám. Nevadí, stále som to ja. Nech sa páči, dúfam, že sa nebudete veľmi smiať, ale budem rada aj ak Vás pobavím. :)




Čo si myslíte o videách?
Privítali by ste ich tu viac? 
Krásny večer,

Adriana




piatok 14. júna 2013

Really? Sun is up!

Krásne piatkové popoludnie všetkým!
Tak a je to tu. Dočkali sme sa. Trvalo to dlho, oveľa dlhšie než obvykle ale predsa len. Počasie sa nám umúdrilo a ja len dúfam, že to takto ostane dlhodobejšie. Je to úplne iné ráno, keď sa prebúdzate pri slnečných lúčoch, žiariacich cez žalúzie. Zrazu nevadí, že treba skoro vstávať. Energiu, ktorú nezískame dostatočným spánkom nám doplní, ako sa hovorí, ten najlepší lekár - Slnko. A hneď je deň krajší! Zrazu sa nám kráča lepšie , problémy nie sú až také veľké problém a úsmev na tvári sa dostaví akosi automaticky. 
Prvotný plán bol dať sem príspevok, ktorý sa bude týkať vlasov. Bude aj ten, ale musíte si naň ešte chvíľku počkať. Zatiaľ pridávam outfit post. Ležérne a pohodlné oblečenie, vhodné na nákupy či posedenie s kamarátkami. Nech sa páči! :)

Beautiful Friday for everyone!
Finally, it´s here. We were waiting for it so long. It was a long time, really long time. But now - summer is here! It´s completely different morning, when you wake up and see the sun shining behind the curtains. Suddenly, you don´t mind you have to wake up sooner than usually. Your day Is suddenly absolutely different! You have good mood, problems are smaller and smile on your face is bigger. 
My plan was to add some post  about hair. It will come but you have to wait for a while. Today, it is outfit post. Casual clothes, for example for shopping, maybe coffe with friends. Here it is! :)








Tak šup šup niekam do mesta na terasku! Krásny deň všetkým :)

So, Let´s go out with friends and have an amazing Friday!

Adriana

pondelok 3. júna 2013

Get Lucky!

Ahojte zlatíčka!  
 Už je po skúškach (áno som oficiálne druháčka),  a aj po výlete v Tatrách,ktorý som Vám predtým spomínala a na ktorom vzniklo pár dobrých záberov, o ktoré sa s vami neskôr podelím.  Môžem si užívať sladké nič nerobenie. Vlastne už si ho aj užívam, aj keď k prázdninovej atmosfére mi chýba teplo a slnko. Je síce Jún, ale pohľad z okna vyzerá ako v Septembri. Vyzerá to teda tak, že plavky ešte nejaký ten čas zostanú v skrini. Aj šaty, sukne a sandále. Ostáva nám teda len sa tomuto počasiu vysmiať a nenechať ho pokaziť nám pekné chvíľky. Možno tým to slnko predsa len vyprovokujeme a ono sa ukáže. Verím tomu! A mimochodom, skúsili ste si už prechádzku mestom cez najväčší lejak? Aj to má svoje čaro ;) Ešte jedna rada, pre všetkých mojich milých čitateľov : "Existuje iba jeden úspech - žiť svoj život podľa seba."

Hello Sweethearts
My exams are over, also my trip in High Tatras which I mentioned in last post. Later I will update some photos for you, if you want. Today I can enjoy doing nothing. One thing I am not so happy about it is weather. 3th June, but when I look out of my window it looks like September. Swimsuit, skirts and sandals have to wait in my wardrobe. Doesn´t matter , we should be possitive and keep smiling. Finally, the sun will wake up! By the way, have you ever tried walking along the city during heavy raining? It´s really magical ;) One advice for my nice readers: " The only one success which exists - live your live according to your wishes." 










 Prajem Vám krásny deň - nenechajte sa odradiť dažďom a vychutnávajte si ten pocit , ako prechádzate mestom s farebným dáždnikom v ruke a úsmevom na tvári.

Have a wonderful day - don´t worry about raining and enjoy this feeling when you are walking on the street with colourfull umbrella in your hand and big smile on your face.


Adriana