utorok 12. júna 2012

My free time ..

Ahojte,
takže učiť sa už nemusím a to znamená, že mám viac času pre seba . Môžem čítať knihy, hľadať inšpiráciu na vaších bloggoch či v časopisoch a v neposledom rade skúšať nové kúzla v kuchyni :)
Samozrejme aj vyvárať príspevky pre Vás. Dnes to bude len taká oddychovka a pár fotiek toho, čomu sa v posledných dňoch venujem a zajtra sa môžete tešiť na nejaký ten outdor outfit !

Knižka - Veľké baby neplačú.
Knižka, ktorá sa dá pečítať na jeden šup. Je to skutočný príbeh dievčaťa zo Slovenska, ktoré si šlo za svojím cieľom do Anglicka. Stalo sa modelkou, bolo žiadané, našlo si lásku svojho života no nešťastnou náhodou sa ocitlo vo Francúzskom väzení, nevinne ... Zvyšok si prečítajte sami je naozaj dokonalá, ako som ju vzala do rúk už som ju nepustila až kým som sa neocitla na poslednej strane.










Zelený čaj - mäta a melón
Tento čajík skrátka musíte ochutnať ! Od kedy som ho prvý krát ochutnala už bez neho nemôžem byť ani deň :)



Film Intouchables
Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovateľa vyberie Drissa, živelného mladíka z predmestia, ktorého práve prepustili z väzenia. Inak povedané, nájde si azda najmenej vhodnú osobu na takúto prácu. Podarí sa im prepojiť nemožné: Vivaldiho s populárnou hudbou, serióznosť a žoviálne vtipy, luxusné obleky a teplákové súpravy. Bláznivé, zábavné, silné, neočakávané a napokon "nedotknuteľné", presne takým sa stane ich priateľstvo. Komédia s dramatickou zápletkou o tom, že ani človek nehybný od krku po palce na nohách, odrazu odkázaný na pomoc druhých, nemusí stratiť zmysel života


Mňa tento film naozaj chytil za srdce aj keď bol francúzsky, čo mi spočiatku nebolo až tak pochuti . Určite si ho nenechajte ujsť, aktuálne v kinách.

Tak to je pre dnes všetko,
zajtra sa tešte na outfit !
It´s all today,
look forward to outfit - tomorrow !
Have a nice evening,
Adriana :-*
















9 komentárov:

  1. krásne obrázky :) a ten čajíček je najlepší na svete :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Závidím ti ten voľný čas :), už sa teším na nový outfit!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný blog, přídávám se do followerů :))

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bože musím vyskúšať ten čaj! :-) superko príspevoček ako vždy :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. that food looks so yummy - come and check out my New Look giveaway its a goo dun xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great pics!
    I've just found your blog and I think it's very interesting and inspiring!! It will be an honor for me if you can visit mine and if you want to follow, it will be a pleasure for me to follow you back! Just let me know! :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)