pondelok 13. mája 2013

Say Hello after a long time !

Ahojte všetci!

Fúú..to že by som nepridala žiaden post takú dlhú dobu sa mi ešte nestalo. Ospravedlňujem sa, dôvod je veľmi prozaický. Na jednej strane nebol ani čas, stále sa našlo niečo čo ma naplno zamestnávalo a na druhej strane nebola ani chuť. Niekedy to proste príde. 

Čo mám nové? 
Je toho viac. Najdôležitejšia a najlepšia správa je, že v stredu mám poslednú skúšku a potom mi začínajú dlhé, 4-mesačné prázdniny. Odštartujem ich Kurzom letných aktivít, čo znamená že zo školy ideme na turistiku do Vysokých Tatier (áno, Tatry - pýcha Slovenska a ja rýdza Slovenka som tam ešte nikdy nebola, hanba mi!) Trochu sa na seba hnevám, že som nevynaložila väčšie úsilie na to, aby som si na toto leto vybavila nejaké zahraničie. Chcem cestovať, ale zostáva to len pri teoretických rečiach a plánoch a mala by som do toho vniesť trochu praktična. Uvidíme! :) 

Aby ste si nemysleli, že som sa celú tú dobu len učila (ha ha), stihla som pár mestských výjazdov, či už pri nejakej vznešenej príležitosti akou boli narodeniny alebo len tak, rodinné oslavy, stretnutie po 5 rokoch zo základnej školy (prišlo nás 17, bola som prekvapená ako super sme sa zabavili aj keď sme sa tak dlho nevideli!),taktiež som bola zistiť, čo je nové na bývalej strednej na rozlúčku s maturantmi, či iné voľnočasové aktivitky, akými sú napríklad aj nákupy. Určite si toho veľa zabudla spomenúť, lebo za vyše mesiac sa dá toho naozaj veľa stihnúť (alebo aj nestihnúť) Tu je pár fotiek, ktoré aspoň približne zobrazujú, čo sa dialo v poslednej dobe. 










I am so sorry I haven´t been posting over a month. I hadn´t got time and also I didn´t feel like posting. You know, sometimes it simply comes. .

What is new about me? 
On Wednesday I am writing my last examination, so It is the best news because my holiday can starts after it. Next week I am going to visit one High Tatras resort with my classmates where we will go on hikes. I am so exciting about it! I have to confess I am a little bit angry on myself, because I would like to go some abroad in the summer. The problem is that I am only talking about it and I  am doing nothing for make my dreams came true. We will se! 

You shouldn´t think I was only learning last month. (LOL!) I spent my time with the best girlfriends - dancing, having fun, celebrating. Also I was on some family events, on meeting with my classmates from primary school ( It was such an amazing experience for me. I am so happy I have seen my old friends and I know something about them. After five years I can see how great team we were.) and also I have been shopping!














Máte už plány na leto? 
Idete pracovať alebo študovať niekam do zahraničia ?
Prajem krásny deň a úspešný týždeň!

Do you have some plans for summer?
Are you going somewhere abroad for working or studying?
Have a nice day and successful week!

With love, 
Adriana ♥

23 komentárov:

  1. balerínky so striebornými špičkami. <3 a vyzeráš skvelo.
    ps. nebola si na finále súťaže schwarzkopf looks? mám pocit, že som ťa tam videla.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ti veľmi pekne!:)
      Áno bola som tam aj ja som Ťa videla! Aká milá náhodička:)

      Odstrániť
  2. Beautiful girls and outfits!:>

    -Alessia

    http://stylist-diaries.blogspot.fi/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. You are so pretty <3 I love all your clothes and accessories ! Thanks for sharing ! please do drop by my blog if you have a chance :)

    Cherry ~~

    http://cherryberrypoon.blogspot.ca/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you so much!I am really happy you like it:) You can be sure I will visit your blog;)

      Odstrániť
  4. To jsou fotky finalistek Miss SR?? Krásné holky, fakt :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kočka za každých okolností!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. teda, krásne fotky!
    ty si nádherná!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kočky! <3 plány nějaké jsou, ráda bych zase jela do Saint-Tropez, bylo tam nádherně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne! Jééé Saint-Tropez, to musí byť nádhera! Snáď ti to výjde:)

      Odstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)