streda 26. júna 2013

Movie time!

Krásne popoludnie všetkým!
Už je to vyše roka, čo píšem tento blog. Je to dosť dlhá doba, no napriek tomu nie je preplnený každodennými postmi. U mňa to funguje tak, že musím mať náladu na to, aby som sem niečo pridala. Niekedy to nejde. Niekedy sa udejú veci, ktoré proste nepustia. A niekedy nie je čas, veď to poznáte. A ja nemám rada, keď sa veci robia na rýchlo a nie sú dokonalé, také, aké si predstavujem. Naopak, keď niečo vynde podľa predstáv, som naplnená šťastím. 

Prvý krát som sa odhodlala, že Vám sem pridám video. Nech si ma viete predstaviť. Je naozaj krátke, nemôžem Vás predsa hneď na úvod vystrašiť. Ha ha. Natáčanie bolo naozaj vtipné, dosť sme sa so sestrou nasmiali. Na mojich rečových odchýlkach, smiechu, či strašne podivnom hlase, ktorá na videu mám. Nevadí, stále som to ja. Nech sa páči, dúfam, že sa nebudete veľmi smiať, ale budem rada aj ak Vás pobavím. :)




Čo si myslíte o videách?
Privítali by ste ich tu viac? 
Krásny večer,

Adriana




10 komentárov:

  1. Aďka, hlas máš taký istý :-D ako vždy :-) len si trošku spievala ale to nevadí :-D natočíš aj Innu alebo Rihannu? :-DDD dúfam že hej a inak super že si našla na to odvahu paráda! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je to možné, len ja sa počujem inak ako ma počujú iní ľudia vieš, tak som bola prekvapená:D Možno raz aj to Deni :D

      Odstrániť
  2. Adrianka, děkuju za milý komentář, do svého projektu stále ještě hledám nějaké krásné a zajímavé bloggerky. Pokud by si měla zájem, prosím ozvi se mi na můj e-mail a třeba se domluvíme. Ať koukám, jak koukám, ten tvůj nikde nevidím :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pozvanie, teším sa a už som Ťa kontaktovala na e-maily :)

      Odstrániť
  3. :)
    Check out my new post!
    Follow me and I'll follow you back!
    Khanak
    www.keepingupwithkhanak.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. první video?? to kecáš:D působíš na něm vážně jako profesionálka :-)) taky se chystám točit videa, ale ňák mi to nejde :D tak šup šup, těším se na další videjka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, snažila som sa! Ďakujem pekne za pochvalu a poď aj ty smelo do toho! :)

      Odstrániť
  5. Great video! YOu are so beautiful!
    Hope you are having a wonderful day!
    -Jyoti
    Style-Delights Blog
    Follow Style Delights on Bloglovin

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)