piatok 14. júna 2013

Really? Sun is up!

Krásne piatkové popoludnie všetkým!
Tak a je to tu. Dočkali sme sa. Trvalo to dlho, oveľa dlhšie než obvykle ale predsa len. Počasie sa nám umúdrilo a ja len dúfam, že to takto ostane dlhodobejšie. Je to úplne iné ráno, keď sa prebúdzate pri slnečných lúčoch, žiariacich cez žalúzie. Zrazu nevadí, že treba skoro vstávať. Energiu, ktorú nezískame dostatočným spánkom nám doplní, ako sa hovorí, ten najlepší lekár - Slnko. A hneď je deň krajší! Zrazu sa nám kráča lepšie , problémy nie sú až také veľké problém a úsmev na tvári sa dostaví akosi automaticky. 
Prvotný plán bol dať sem príspevok, ktorý sa bude týkať vlasov. Bude aj ten, ale musíte si naň ešte chvíľku počkať. Zatiaľ pridávam outfit post. Ležérne a pohodlné oblečenie, vhodné na nákupy či posedenie s kamarátkami. Nech sa páči! :)

Beautiful Friday for everyone!
Finally, it´s here. We were waiting for it so long. It was a long time, really long time. But now - summer is here! It´s completely different morning, when you wake up and see the sun shining behind the curtains. Suddenly, you don´t mind you have to wake up sooner than usually. Your day Is suddenly absolutely different! You have good mood, problems are smaller and smile on your face is bigger. 
My plan was to add some post  about hair. It will come but you have to wait for a while. Today, it is outfit post. Casual clothes, for example for shopping, maybe coffe with friends. Here it is! :)








Tak šup šup niekam do mesta na terasku! Krásny deň všetkým :)

So, Let´s go out with friends and have an amazing Friday!

Adriana

14 komentárov:

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)