utorok 23. júla 2013

Welcome to the new age!

Krásne stredajšie ráno všetkým!

Dnes som dostala chuť na kúsok filozofických polemík. Moje myšlienky možno ovplyvňujú aj nešťastné udalosti, ktoré sa v mojom živote v posledných dňoch odohrali, ale napriek tomu mám chuť napísať to sem. Je krásne keď človek nájde niekoho, koho hľadal, motýle v bruchu a všetky tie známe veci s tým spojené sú veľmi pekné. No často krát sa z veľkej lásky, bez mihnutia oka môže stať trápenie a sebatrýznenie. Čoraz častejšie sa stretávam s ľuďmi, najmä dievčatami, či ženami, ktoré sa trápia kvôli niekomu, kto za to nestojí a neváži si ich. Muž , s ktorým sú ich neberie také, aké sú, ponižuje ich, správa sa k nim hrubo. (Naozaj, v dnešnej chorej dobe je zázrak naraziť na gantlemana, ktorý sa na neho len nehrá). Kvôli niekomu, kto im bez mihnutia oka ublíži. Zdvihne na ne ruku. Áno, tú ruku, ktorou by ich mal hladiť a ochraňovať. Myslím si, že takmer každá z nás sa vo svojom živote stretla alebo stretne s podobnou situáciou, s nezvládateľným psychopatom, ktorý si svoje komplexy rieši tým, že ubližuje nežnejšiemu pohlaviu, slabšiemu. Ale  taký človek to nie je frajer, to je slaboch. Čo som tým chcela povedať? To, že je nesmierne dôležité, aby sme mali radi samé seba. Keď sa nám ubližuje, alebo sa trápime, mali by sme urobiť všetko pre to, aby sme to ukončili. Čo najskôr od toho odísť. Z kratšej cesty. Možno nás to bude stáť pár preplakaných nocí, no rozhodne to nestojí za to, aby sme rozdávali naše šťastie všade naokolo. Život je krátky a preto treba šťastie držať pevne v rukách. Aby sme po svete chodili s úsmevom na tvári. Veď viete ako sa hovorí: Usmievaj sa, lebo nikdy nevieš , kto sa môže zaľúbiť do tvojho úsmevu ;) A je veľmi veľká pravdepodobnosť, že to bude lepší človek ako ten, ktorý nám do života prináša len slzy a bolesť. Zväčša to začína tým, že mu ukážete, že je pre Vás všetkým. Celým vesmírom. Nemyslím slovami. Slová, obyčajné slová.. myslím skutkami, reakciami, správaním. A potom Vás začne brať ako samozrejmosť. Istotku, ktorou ale naozaj ste aj keď tvrdíte, že nie. Sama som si to skúsila, aké to je. Nie je to ľahké. Ale ruku na srdce, načo máme kráčať po boku človeka, ktorý nám len znižuje ego a podceňuje nás? Možno za rohom je niekto, kto by si nás vážil a videl nás inak ako narušený hulvát. Preto ešte raz apelujem na to: Nikdy, naozaj NIKDY nestrácajte samé seba! Lebo každá žena je osobnosť, svojím spôsobom krásna a nevidím zmysel v tom príjmať a tolerovať egocentrického chlapa, keď na oplátku n netoleruje nás a dokáže len kritizovať. Týmto textom, ktorý by som pokojne vedela rozvinúť aj na viac slov som nechcela uraziť žiadneho chlapca, muža. Česť výnimkám, ani my nenosíme svetožiaru nad hlavou. Len to tak bohužiaľ v poslednom čase vnímam a nedalo mi nepozastaviť sa. Hodnoty sú naruby, to bude asi tou dnešnou dobou. Nikto si nič neváži, až kým o to nepríde. Asi aj to.

Teraz prejdime k outfitu, ktorý som pre Vás nafotila. Pozostáva z čiernej, prírodnej hnedej a zlatej farby. Myslím, že je vhodný napríklad na párty s kamarátkami, najmä kvôli zlatým ligotavým kraťasom s vysokým pásomˇ, ktoré ste už mohli vidieť v jednom staršom poste. Keď som ich uvidela v momente mi prirástli k srdcu! Páčia sa Vám? 








Pred pár dňami ma oslovil jeden úžasný bloger z Českej republiky. Cez leto na jeho blogu beží projekt, v ktorom zverejňuje krátke články, ktoré pre neho napíše iný bloger. Ja som dostala takúto možnosť a napísala pár viet na tému Leto a moje letné spomienky. Včera bol uverejnený u neho na blogu , kde si ho môžete prečítať! Czech Blondýnovi ďakujem za príležitosť a TU nájdete link na jeho blog. Prajem Vám krásny letný deň! 

Nezabúdajte na Giveaway!

Adriana

10 komentárov:

  1. Pravda pravdoucí! Myslím, že jsi to skvěle vystihla :) Hezký článek! A moc ti tento outfit sluší :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já děkuji tobě Adriano, napsala jsi krásný článek!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hodnoty sú naruby. to je úplne pravdivá veta. ja mám zase niekedy pocit, že celá dnešná doba je naruby. inak outfit skvelý. a máš veľmi pekný blog. :) som fanúšikom a sledujem.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. We love your shoes and shorts!!!
    What about following each other?
    Kisses
    Francy&Stef
    Chic With The Least
    Also on Facebook and on Bloglovin’

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekný outfit!
    tie šórtky sú skvelé!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásny outfit :3
    Pozývam ťa na moju letnú giveaway. Budem veľmi rada, keď sa zapojíš :°))
    http://mylittle-shelter.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway_22.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)