utorok 27. augusta 2013

Magic sunset in Pula!

Ahojte!
Dnes mám pre Vás pár fotiek z druhej časti, už spomínanej dovolenky. Hneď po prílete z Kapverd sme šli do Tesca, nasadli do auta a vydali sa na niekoľkohodinovú cestu na sever Chorvátska, do historickej Puly. Bola to náročná cesta, hlavne pre môjho priateľa, ktorý šoféroval. Únava, hlad, túžba po sprche. Ale napokon sme to zvládli a dorazili na miesto. Tým, že sme boli unavení sme možno spravili pár unáhlených rozhodnutí, ktoré sme neskôr ľutovali, čo sa napríklad ubytovania týka. Napriek všetkému zlému sme si určite odniesli aj z tejto dovolenky kopu zážitkov. Čo sa týka mesta Pula, bolo to tam veľmi pekné. Staré budovy, romantický západ slnka v prístave, hudba, dobré jedlo k tomu. Čo viac si človek môže priať? Nech sa páči fotky :)

Hello dears!
Today, I have got some photos of the second part of my vacation, which I mentioned in last post for you. Soon after our arrival to Slovakia, we went to Tesco, we got into the car and we set off  for ever hours journey to northern part of Croatia, town called Pula. It was really difficult drive, especially for my boyfriend because he was driver. Exhaustion, hunger, desire after shower. But we got it and safely arrived on the place. Because we were tired, maybe we made some hasty decisions, which we regret later, for example about accomodation. However, we have got great memories and experiences from this adventure trip. Me, definitely! And, in terms of Pula, it is really nice place. Ancient buildings, romantic sunset at the port, music and good food. What more can we want? Enjoy photos! :)




















 Radi chodíte do Chorvátska? 
Prajem krásny zvyšok posledného prázdninového týždňa. 

Adriana

8 komentárov:

  1. I love the architecture there, it is really very romantic so I'm sure all the mishaps were nothing compered to the beaty surrounding you! :)

    xoxo

    www.zerxzastyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Yes, you are definitely right! :) Amazing and beautiful place:) Thanks for your comment!

      Odstrániť
  2. Veľmi pekné fotky (: chorvátsko mám rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem krasne, niektore miesta maju nieco do seba :)

      Odstrániť
  3. Chorvástsko mám velmi rada,krásne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)