streda 28. marca 2012

Nails care !

Kedže ma zmohla choroba a som odkázaná na antibiotiká, čajíky a ležanie v posteli, ktoré je mimochodom veľmi otravné /neznášam keď nemám čo robiť/ tak som chcela svoj voľný čas využiť aspoň kúsok užitočne.

Pripravila som si pár vecičiek , ktoré používam v spojitosti s mojimi nechtami, dúfam, že sa vám bude tento príspevok páčiť. Inak poobede sa chystám urobiť si moje obľúbené cesoviny s fantastickou omáčkou /neskôr pridám recept lebo to jednoducho musíte vyskúšať !!! /.

Tu už je pár spomínaných záberov:
 
Včera som si kúpila nový lak, len za 80 centov ! No nekúp to, a je dokonalý, z tejto fotky to konkrétne až tak nevidno, ale úplne som sa do neho zaľúbila! Skúsila som najnovší módny hit, a to jeden necht inej farby. Dnes sa nosia už aj každý necht iný či rôzne kombinácie, takže kľudne nechajte kreativitu nech sa do sýtosti vyblázni.
Najnovšie som vyskúšala aj laky NYC, ktoré sú dobré a navyše ponúkajú prekrásne, originálne farebné odtiene čo bolo pre mňa prekvapením.
ESSENCE - veľmi obľubujem túto značku, najmä čo sa lakov na nechty týka, mám ich niekoľko.

FLORMAR - neviem od kedy a nakoľko je táto značka známa , ale ja som na ňu narazila uprostred obchodného centra v maličkom stánku a som spokojná, majú originálne odtiene a ešte k tomu aj skvelé zľavy.
CATRICE - túto značku si kúpila pred nedávnom mamina, poradila som jej ju lebo som na ňu čítala samé dobré recenzie, a tak si v blízkej budúcnosti určite ešte pár Catrice lakov zadovážim.
Odlakovač EBELIN  - už dlhšie používam tento, je lacný a aj veľmi dobrý.
SOS nail savers od ESSENCE - raz som ho dostala zadarmo k nákupu v drogérii a od vtedy si na neho nedám odpustiť, ak máte krehké nechty, ktoré sa lámu, určite vyskúšajte.
Vodička na nechtovú kožtičku od ORIFLAME - kedže si v čase nervozity rada obhrýzam miesto nechtov kožku, tak to je pre mňa ako stvorené. Odporúčam.
KRÉM NA NOHY: Takisto sa staráme aj o svoje nohy, ja napríklad ich mám stále nalakované, takže používam aj krémy na nohy. Od ORIFLAME je to krém na drsnú pokožku piet, a od AVONU, tiež veľmi dobrý krém pre suchú pokožku.


KRÉM NA RUKY : k starostlivosti o nechty a ruky patrí samozrejme aj hydratácia pokožky a to najmä po zime, ktorá nám ruky poriadne vysušila. Medzi moje obľúbené krémy patria krémy značky ORIFLAME, a tak isto som si najnovšie zaobstarala aj krém DOVE, ktorý je výborný, dlho vydrží a príjemne vonia.



Dúfam, že sa vám príspevok páči , budem rada ak zanecháte komentár a napíšete svoje skúsenosti a postrehy so značkami, ktoré som spomenula a kľudne dať aj iné tipy ak nejaké máte.
Pekný deň prajem, Aďka :-*



17 komentárov:

  1. Cool style & blog!!! xoxo from Rome

    www.rockandfrock.com

    Pz. Follow each other on GFC & Bloglovin???

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I am following now ! :) If you want, you can folow me I´ll be glad ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. great products :) love them!
    I heard so many good things about the flormar nail varnishes. i think i should give it a try :)
    in btw really nice blog you have here, dear :))

    xoxo

    http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you, for you´re nice comment :) I am new blogger, If you want you can follow me,I will be so happy :)
      and I am happy I have found you because you have got really nice blog ! You are beautiful :)

      Odstrániť
    2. and also thank you for your tip I will try it ! :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Thank you so much, I hope it will be bigger and bigger ! :D

      Odstrániť
  5. Krásné laky, já dostala normálně doma zákaz si už nějaké nové kupovat, tohle je prý poslední do léta, no u-la-la.. :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podobnú reakciu som dnes zažila keď moja mamina listovala katalóg drogérie a samozrejme ma zaujali nejaké tie laky ! :D poznáme, tých nikdy nie je dosť !

      a Ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Krásne laky, hlavne od Catrice, od tejto značky nemam ani jeden tak musim v blízkej buducnosti zaobstarať niečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mam catrice moc ráda :) ..a pak taky essence, sice moc nevydrží,a le já baryv stejně hrozně ráda střídám :D a za tu cenu..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je ďaľší dôvod prečo si zadovážiť ďaľší catrice ! A essence je super aj keď vydrží menej ! :)ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  8. You look so pretty darling! btw,i adore your blog so much.can we follow each other?Let me know if u want.

    -mitch,xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you for your lovely comment ! :) We can, definitely ! :)

      Odstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)