streda 11. decembra 2013

Beautiful Krakow!

Ahojte.
Už to tu máme zas, ako každý rok. Prvý sneh, chrípka, skúšky, tma o 4. Ani neviem ako plynú dni, tie posledné som venovala škole. V sobotu som však absolvovala výlet do predvianočného poľského Krakowa, kde sa mi napriek mojej chorobe veľmi páčilo. Nachádza sa tu niekoľko pôsobivých historických pamiatok ako je korunovačný hrad Wawel, najväčšie stredoveké európske námestie, či prepracovaný Mariánsky kostol. K tomu obrovské nákupné centrum, z ktorého som si odniesla tašku oblečenia, ktorá ma bude čakať pod stromčekom a v ruke praclík a grzaniec (punč). Keď sme odchádzali začalo nádherné snežiť, také tie obrovské snehové vločky, na vysvietenom námestí plnom smiechu to bola neopísateľné atmosféra.














Boli ste niekedy v Krakowe? 
Kde chodievate na vianočné trhy a čo máte najradšej?

Prajem krásny zvyšok večera, 

Adriana

3 komentáre:

  1. ja mam taky pocit že namňa sa choroba ešte len chystá :D aky maju teraz pekný stromčej ja som tam bola už davnejšie ale vždy sa tam niečo nové a pekne najde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such beautiful and festive pictures, they're gorgeous! The Christmas tree is amazing. I love your hair by the way. I am a new follower.

    www.hungrycaramella.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som bola pozriet kamosku a spravili sme si vylet aj do krakowa, bolo to nejak okolo marca? a neskutocna zima...takze sme boli radi, ked sme sa dostali dovnutra, kde bolo teplo..pomaly sme rozmrzali...:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milé komentáre, veľmi si to vážim.
Prajem krásny deň ! :)

Thanks for your lovely comment I really appriciate it.
Have a nice day ! :)